Juodosios Puero arbatos plokštė, 100 g (zhuancha 2019 m.)

4,29 €
Kiekis

Presuota arbata - sena kinų tradicija. Arbatlapiai sudrėkinami ir sunkiais presais suspaudžiami į pageidaujamą formą. Tokią arbatą būdavo lengviau gabenti dideliais atstumais, kompaktiškiau saugoti. Juodojo (kiniškai - shou) puero arbata yra pilnos fermentacijos. Arbatlapiai specialiu metodu fermentuojami, kad įgautų savo rusvą spalvą, ypatingą skonį ir kvapą bei cheminę sudėtį. Ši arbata - ypač sodraus skonio, tinka ilgai saugoti, plikyti keletą kartų.

Aprašymas

Norint paruošti puodelį arbatos, reikia peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Atskeltą gabalėlį arbatos įdėkite į pašildytą puodelį, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Galima plikyti keletą kartų.

Prekė detaliau
Savybė Reikšmė
Regionas Kinija
Poveikis Tonizuoja
Sudedamosios dalys

juodoji puero arbata.

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę statisniais ir rinkodaros tikslais šioje sveitainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti ir/ar ištrinti, pakeisdami nustatymus savo interneto naršyklėje. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia

Jūsų užsakymais
rūpinasi: