Žalioji japoniška arbata GENMAICHA

2,75 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Genmaicha (ryžių arbata) yra puikus įvadas į žaliųjų arbatų pasaulį - švelni, neapkarstanti, o kepinti ryžių grūdeliai suteikia ypatingą riešutinį prieskonį. Japoniška žalioji arbata, kilusi iš regionų, žaliuojančių ryžių laukais. Ryžiais ūkininkai gardindavo arbatą, tikėdami, kad ši suteiks daugiau jėgų.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji arbata, skrudinti ryžiai.

Rekomenduojame arbatą JAPAN GENMAICHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-4 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau