Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Mažoms padėkoms |
Svoris | 0.025 kg |
cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25%. Gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2366 kJ / 567 kcal, baltymų 6 g, angliavandenių 57 g iš kurių cukrūs 57 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,25 g.

Chocolate Amatller manufaktūra įkurta daugiau nei prieš 200 metų Barselonoje, maždaug tuo pat metu, kai pasaulį išvydo pirmoji šokolado plytelė. Tai neabejotinai viena seniausių šokolado gamintojų pasaulyje, garsi ne tik savo šokoladu, bet ir netikėtais, meniniais pateikimo sprendimais. Savo pakuotėms ir plakatams Amatller naudojo garsių amžininkų meno kūrinius, taip atspindėdama laiko dvasią bei estetiką. Todėl ir šiandien šio šokolado pakuotės atrodo užburiančiai.
Pirmoji Amatller gamyklėlė tebeveikia iki šių dienų ten, kur ir buvo įkurta - sename Barselonos rajone. Dabartiniai Amatller produktai gaminami derinant aukščiausius šokolado gaminimo standartus ir unikalų, šimtmečius gyvavusį meninį paveldą. Chocolate Amatller - tai senųjų Barselonos šokolado gamybos tradicijų simbolis.