Aprašymas
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Saldžioms pertraukėlėms |
MIGDOLAI, balto šokolado apvalkalas (cukrus, nugriebto PIENO milteliai, bevandeniai PIENO riebalai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga, MIGDOLAI, lazdyno RIEŠUTAI, kakavos masė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 29,5%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ ir SOJOS pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2394 kJ / 576 kcal, baltymų 12,6 g, angliavandenių 36,5 g iš kurių cukrūs 35,5 g, riebalų 40,7 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,9 g, skaidulinių medžiagų 6,5 g, druskos (Na) 0,06 g.