Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Svoris | 0.2 kg |
cukrus, kakavos masė (24%), kukurūzų krakmolas, mažesnio riebumo kakavos milteliai (2%), kakavos sviestas (2%), cinamonas. Sudėtyje gali būti PIENO, SOJOS ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 459 kJ/ 1931 kcal, baltymų 5.2 g, angliavandenių 74 g iš kurių cukrūs 51 g, riebalų 16 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,05 g.