Kaip pasigaminti karštą šokoladą patiems?

Darganoto rudens gėrimas, kurį ne tik skanu gerti, bet bus įdomu ir pagaminti – karštas šokoladas. Kokybiškas, tikras, patogus vartoti, nes ...

Skaityti daugiau

Viskas, ką reikia žinoti apie Moka kavą

Teigiama, jog Moka kavinuką galima rasti net devyniose iš dešimties italų virtuvių. Šį kavos ruošimo įrankį dar 1933 metais pristatė italas ...

Skaityti daugiau

Kaip ir kur laikyti arbatą?

Kaip ir visi džiovinti produktai, ypač aromatingieji, šviežiai pagaminta arbata yra kvapni ir skani, tačiau su laiku jos aromatas palengva i...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kokybišką arbatą?

Arbata – šiltas ir šildantis gėrimas, suburiantis jaukiam pokalbiui bei puikiai atrandantis vietą kasdienybėje. Arbata geba ne tik stimuliuo...

Skaityti daugiau

Pu-erh arbatos veidai

Išskirtinio aromato pu-erh arbata jau seniai pelnė pasaulio arbatos mėgėjų pripažinimą. Taip nutiko ne vien dėl gurmaniško jos skonio, bet i...

Skaityti daugiau

Ilgaamžiškumo eleksyras – vos 2 puodeliai juodosios arbatos per dieną

Arbata – antras pagal populiarumą gėrimas po vandens. Kasmet pasaulyje pagamina net apie 3 mln. tonų šviežios arbatos bei suskaičiuojama api...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kokybišką kavą?

Vieniems nesvarbu, kokią kavą gerti, kiti – išrankūs, turi savo mėgstamiausią ir gerai žino, kuri kava yra kokybiška. Tačiau ir vienus, ir k...

Skaityti daugiau

Netikėčiausi arbatos receptai

Nors lietuviai arbatą dažniausiai ruošia visai paprastai – tiesiog užpliko mėgstamas arbatžoles vandeniu, pasaulyje įsigalėjusi aibė skirtin...

Skaityti daugiau

Rooibos - universaliai skani arbata

Vasara dalindama šilumą skatina gerti daugiau skysčių... Ieškantiems sveikiau, bet ir saldumą mėgstantiems, rooibos arbata taps nepakeičiamu...

Skaityti daugiau

Velykų stalas, nuspalvintas arbata

Kaip suruošti sveiką Velykų stalą, kurio nuotrauka būtų verta socialinių tinklų? Turbūt svarbiausia – tradicinė ir kartu unikali - Velykų s...

Skaityti daugiau