Viskas, ką reikia žinoti apie Moka kavą
Teigiama, jog Moka kavinuką galima rasti net devyniose iš dešimties italų virtuvių. Šį kavos ruošimo įrankį dar 1933 metais pristatė italas ...
Skaityti daugiauKaip ir kur laikyti arbatą?
Kaip ir visi džiovinti produktai, ypač aromatingieji, šviežiai pagaminta arbata yra kvapni ir skani, tačiau su laiku jos aromatas palengva i...
Skaityti daugiauKaip išsirinkti kokybišką arbatą?
Arbata – šiltas ir šildantis gėrimas, suburiantis jaukiam pokalbiui bei puikiai atrandantis vietą kasdienybėje. Arbata geba ne tik stimuliuo...
Skaityti daugiauPu-erh arbatos veidai
Išskirtinio aromato pu-erh arbata jau seniai pelnė pasaulio arbatos mėgėjų pripažinimą. Taip nutiko ne vien dėl gurmaniško jos skonio, bet i...
Skaityti daugiauIlgaamžiškumo eleksyras – vos 2 puodeliai juodosios arbatos per dieną
Arbata – antras pagal populiarumą gėrimas po vandens. Kasmet pasaulyje pagamina net apie 3 mln. tonų šviežios arbatos bei suskaičiuojama api...
Skaityti daugiauKaip išsirinkti kokybišką kavą?
Vieniems nesvarbu, kokią kavą gerti, kiti – išrankūs, turi savo mėgstamiausią ir gerai žino, kuri kava yra kokybiška. Tačiau ir vienus, ir k...
Skaityti daugiauNetikėčiausi arbatos receptai
Nors lietuviai arbatą dažniausiai ruošia visai paprastai – tiesiog užpliko mėgstamas arbatžoles vandeniu, pasaulyje įsigalėjusi aibė skirtin...
Skaityti daugiauRooibos - universaliai skani arbata
Vasara dalindama šilumą skatina gerti daugiau skysčių... Ieškantiems sveikiau, bet ir saldumą mėgstantiems, rooibos arbata taps nepakeičiamu...
Skaityti daugiauVelykų stalas, nuspalvintas arbata
Kaip suruošti sveiką Velykų stalą, kurio nuotrauka būtų verta socialinių tinklų? Turbūt svarbiausia – tradicinė ir kartu unikali - Velykų s...
Skaityti daugiauIr arbatos puodelyje ieškokite tikro meistriškumo
Ieškokite savo arbatos Arbata neturėtų būti vien karštas vanduo, kuriame išmirkytas pirmos po ranka pasitaikiusios arbatos pakelis. Verta p...
Skaityti daugiau