Kaip išsirinkti kokybišką arbatą?

Arbata – šiltas ir šildantis gėrimas, suburiantis jaukiam pokalbiui bei puikiai atrandantis vietą kasdienybėje. Arbata geba ne tik stimuliuo...

Skaityti daugiau

Puero arbatos veidai

Išskirtinio aromato puero arbata jau seniai pelnė pasaulio arbatos mėgėjų pripažinimą. Taip nutiko ne vien dėl gurmaniško jos skonio, bet ir...

Skaityti daugiau

Ilgaamžiškumo eleksyras – vos 2 puodeliai juodosios arbatos per dieną

Arbata – antras pagal populiarumą gėrimas po vandens. Kasmet pasaulyje pagamina net apie 3 mln. tonų šviežios arbatos bei suskaičiuojama api...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kokybišką kavą?

Vieniems nesvarbu, kokią kavą gerti, kiti – išrankūs, turi savo mėgstamiausią ir gerai žino, kuri kava yra kokybiška. Tačiau ir vienus, ir k...

Skaityti daugiau

Netikėčiausi arbatos receptai

Nors lietuviai arbatą dažniausiai ruošia visai paprastai – tiesiog užpliko mėgstamas arbatžoles vandeniu, pasaulyje įsigalėjusi aibė skirtin...

Skaityti daugiau

Rooibos - universaliai skani arbata

Vasara dalindama šilumą skatina gerti daugiau skysčių... Ieškantiems sveikiau, bet ir saldumą mėgstantiems, rooibos arbata taps nepakeičiamu...

Skaityti daugiau

Velykų stalas, nuspalvintas arbata

Kaip suruošti sveiką Velykų stalą, kurio nuotrauka būtų verta socialinių tinklų? Turbūt svarbiausia – tradicinė ir kartu unikali - Velykų s...

Skaityti daugiau

Ir arbatos puodelyje ieškokite tikro meistriškumo

Ieškokite savo arbatos Arbata neturėtų būti vien karštas vanduo, kuriame išmirkytas pirmos po ranka pasitaikiusios arbatos pakelis. Verta p...

Skaityti daugiau

Kava, arbata ir saldėsiai jūsų dovanų sąraše

Ką verta žinoti renkant valgomą dovaną? Gavai dovanų aromatingos kavos, užplikei sau ir bičiuliui, patalpoje pasklinda jaukus aromatas, ir ...

Skaityti daugiau

Arbata sušildys ir suburs

Arbata rudenį – sušildys ir suburs Šaltėjant orams vis dažniau į rankas imame arbatos puodelį, nes arbata sušildo. Rudenį ir žiemą paprasta...

Skaityti daugiau