Aprašymas
Rekomenduojame arbatą arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.
Taip pat galite pasiruošti šaltos, gaivinančios arbatos. Dviem porcijoms gėrimo (600 ml) Jums reikės:
- vaisinės arbatos „RAMŪS OBUOLIUKAI“, 15 g;
- 200 ml karšto vandens (95-100°C);
- agurko griežinėlio ir šlakelio obuolių sulčių;
- 200 g ledo kubelių
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Europa |
Poveikis | Netonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Skonio pojūtis | Švelnus |
Svoris | 0.055 kg |
obuolių gabaliukai (42 %), vaistinės ramunės, ananasų, papajų, persikų, morkų gabaliukai, kvapioji medžiaga, mangų ir marakujų granulės.