Aprašymas
Sudedamosios dalys: kinrožės žiedai, džiovintos raudonos vynuogės, šeivamedžio uogos, cukruoto ananaso gabalėliai (ananasų gabaliukai, cukrus), kvapiosios medžiagos, juodieji serbentai, avietės.
Rekomenduojame arbatą UOGELĖ ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.
Sudedamosios dalys: kinrožės žiedai, džiovintos raudonos vynuogės, šeivamedžio uogos, cukruoto ananaso gabalėliai (ananasų gabaliukai, cukrus), kvapiosios medžiagos, juodieji serbentai, avietės.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Europa |
Poveikis | Netonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Skonio pojūtis | Rūgštus |