Aprašymas
Kaip ir visos baltosios arbatos, Pai Mu Tan yra tik minimaliai apdorojama: išdžiovinama saulėje iškart po surinkimo tam, kad būtų išlaikytų gaivų saldumą. Baltosios kiniškos arbatos pagaminama labai nedaug. Dažnai dėl savo subtiliai saldaus skonio ir sudėtinio medaus aromato lyginama su muskatiniais vynais.
Ši arbata tiks pradedantiems atrasti baltąsias arbatas, nes yra kiek ryškesnio skonio, nei jos subtili sesė Bai Hao Yin Zhen. Tinka derinti prie švelnaus skonio užkandžių.
Sudedamosios dalys: baltoji arbata.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kinija |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Saldus |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |