Žalioji arbata JAPAN KUKICHA

3,04 €
Svoris
Kiekis

Švelni japoniška žalioji arbata iš arbatos kotelių ir šakelių, šviežaus, bet kartu švelnaus, kreminio skonio. Išradingi Japonijos arbatos meistrai vertina ne tik arbatlapius - šis šventas krūmas jiems vertingas visas. Kukicha gaminti naudojamos arbatos šakelės ir koteliai, iš arbatlapių išimami gaminant prabangiąją gyokuro arbatą. Dėl to arbata įgauna švelnų grietinėlės ar riešutų skonį ir tinka vaikams. Ji geriama ramiomis, tingiomis, vėlyvomis popietėms, kai niekur nebereikia skubėti.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

Rekomenduojame arbatą JAPAN KUKICHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki  70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Prekė detaliau
Savybė Reikšmė
Regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę statisniais ir rinkodaros tikslais šioje sveitainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti ir/ar ištrinti, pakeisdami nustatymus savo interneto naršyklėje. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia

Jūsų užsakymais
rūpinasi: