Žalioji arbata JAPAN BANCHA

1,49 €
Svoris
Kiekis

Salstelėjusi, aromatinga, vasaros derliaus tradicinė japoniška arbata. Kiek šiurkštoki arbatlapiai auga tręšiami natūraliomis, sukalkėjusių jūros gyvūnų trąšomis. Ryškaus skonio žalias, kvapnus gėrimas. Gaminama iš didelių apatinių arbatkrūmio lapų ar vasarinio derliaus. Bancha Japonijoje labai paplitusi - ji pateikiama belaukiantiems maisto kavinėje, ar namuose prie pietų stalo.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

Rekomenduojame arbatą JAPAN BANCHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Prekė detaliau

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę ir yra tradicinės savo regionui.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. “Šaltinių” arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Savybė Reikšmė
Regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Ieškantiems išskirtinumo ŠALTINIŲ arbatos

Jums taip pat gali patikti

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą