Aprašymas
Aštrus imbieras ir švelni sviestinė tešla šiame sausainyje jungiasi į darnią porą, o kontrastai pabrėžia vienas kito privalumus. Nevalgiems vaikams, ryškaus skonio gerbėjams, klasikinio, tikro skonio vertintojams sukurtas saldumynas Sutrupinkite saują sausainių ir užberkite ant vanilinių ledų: taip galima ir ledus papuošti, ir suteikti desertui aštrumo.
Sausainėlis prie vakarinės arbatos puodelio sujudins pojūčius ir išsklaidys dienos nuovargį. Imbiero šiluma išsklaido melancholiją, nuovargį ir liūdesį. Smarkūs sausainėliai sušildys ir padės nusišypsoti sau.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 18±8ºC temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Išskirtinių skonių ieškantiems |
KVIETINIAI miltai, imbieras, cukraus pudra, SVIESTAS, margarinas (augaliniai riebalai (kokoso, palmių, druska, emulsikliai lecitinas ir riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, dažiklis betakarotenas, kvapioji medžiaga), imbiero cukatai, rudasis cukrus, degtinė. Sudėtyje yra GLITIMO, gali būti RIEŠUTŲ, SOJŲ, PIENO pėdsakų.
100g maistinė vertė 1989kj/475kcal, baltymų 6,8 g, angliavandenių 59,9 g, iš kurių cukrus 33,7 g, riebalų 23,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5 g, 3,1 skaidulinių medžiagų, druska (Na) 0,2 g.