Aprašymas
Šokoladas (71,6 %) [Cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, bevandeniai PIENO riebalai, emulsiklis: SOJOS pupelėse esantis lecitinas, kvapioji medžiaga], kukurūzai, dehidratuotų gervuogių milteliai (2 %), gervuogių kvapioji medžiaga.
Kakavos kiekis šokolade ne mažiau 29,6 %. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2213 kJ/517 kcal, riebalų 27,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rugščių 15,4 g, angliavandenių: 58,5 g, iš kurių cukrų 41,5 g, baltymų 6,6 g, skaidulinių medžiagų 0,4 g, druskos 0,02 g.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Saldžioms pertraukėlėms |