Pieniškas šokoladas be pridėtinio cukraus SIMON COLL, 25g

0,99 €
Kiekis

Šokolado teikiamas malonumas nevartojantiems cukraus.

Aprašymas

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.


Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.

Savybė Reikšmė
Tinka Mažoms padėkoms
Svoris 0.025 kg

saldiklis (maltitolis 41,5%), kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 34%. PIENO sausųjų medžiagų ne mažiau 20%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.


100 g maistinė ir energinė vertė: 2026 kJ/ 490 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 50g iš kurių cukrūs 8 g, polioliai 41.5 g, riebalų 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0.2 g.


Simon Coll

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės