Juodojo šokolado plytelė karštam šokoladui 60 %, 200 g

4,50 €
Kiekis

Cinamonu pagardinta juodojo šokolado plytelė, skirta naudoti ruošiant maistą ar kakavos gėrimus. Šį šokoladą ištirpinę vandenyje gausite kreminės tekstūros, blizgų gėrimą, intensyvaus kakavos skonio. Ištirpinus jį piene gėrimas bus švelnesnis, mažiau kartus. Šokoladas gali būti naudojamas gardinant troškinius bei padažus, paukštieną, ryžius ar daržoves - suteiks skonio, blizgesio ir kreminės tekstūros.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kukurūzų krakmolas, kakavos sviestas, cinamonas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (cinamonas).
Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra SOJOS produktų. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g maistinė ir energinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 8 g, angliavandenių 40 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druska 0,4 g.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.

Savybė Reikšmė
Tinka Desertų gamybai
Svoris 0.2 kg

kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, kukurūzų krakmolas, cinamonas, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (cinamonas). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra sojos produktų. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.


100 g maistinė ir energetinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 43 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, druska 0,01 g.


Simon Coll

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės

Susiję straipsniai