Aprašymas
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Saldžioms pertraukėlėms |
lazdyno RIEŠUTAI, juodojo šokolado apvalkalas 72% (cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 52,5%. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ, gali būti PIENO ir SOJOS pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2426 kJ/ 584 kcal, baltymų 7,9 g, angliavandenių 36,6 g iš kurių cukrūs 33,5 g, riebalų 43,6 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,4 g, skaidulinių medžiagų 7,0 g, druskos (Na) 0,03 g.