0
prekių
Pirkti
Pilnos fermentacijos PUERO arbata, 80g

Puero arbata primena, koks įdomus pasaulis plyti už mums gerai pažįstamos erdvės ribų: ji nustebina ir kviečia kasdienį arbatos puodelį patirti naujai. Arbata tamsi, tačiau jos „kūnas“- lengvas ir skaidrus, net gaivus. Plikykite lapelius keletą kartų – jie atsiskleis vis naujomis spalvomis. Dera su medumi.

Skonio natos: žemė, karamelė, džiovintos slyvos
 

2.29€ 28.63 €/kg 0.14 €

free shipping logo  Atsiimkite nemokamai SKONIO IR KVAPO parduotuvėje per 0-2 d.d
  Pristatymas per 1-2 darbo dienas
Daugiau

Šią arbatos rūšį galima būtų lyginti su sūriu ar vynu. Kaip vynas ir sūris, savo skonį ji įgauna mikrobinės fermentacijos proceso metu, ir tam tikros šios arbatos rūšys gali būti sendinamos, brandinamos, taip "auginant" tiek jų skonines savybes, tiek jų piniginę vertę. Todėl Pu-erh arbata kartais vadinama "antikvariniu gėrimu".

Neįprastas, turtingas Pu-erh arbatos skonis gali būti išgaunamas dviem gana skirtingais metodais: - juodas pu-erhas fermentuojamas apdirbtus arbatos lapelius tam tikrą laiką laikant uždengtus, drėgnomis sąlygomis. Taip arbata pu-erhu virsta per kelis mėnesius. Žaliasis pu-erhas - tai žalioji arbata, kurioje fermentacijos procesai iki galo nesustabdyti, todėl laikui bėgant ji savaime, pamažu, įgauna pu-erhui būdingą skonį. Šis procesas gali trukti ištisus dešimtmečius.

 juodoji arbata, apelsinų žievelės, imbierai (1%), aitrioji paprika, kvapioji medžiaga

Rekomenduojame šią arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

0 Atsiliepimų

Palik atsiliepimą

Jūsų įvertinimas
Prisijungti
Dėkojame už įvertinimą! Atsiliepimas laukia parduotuvės savininko patvirtinimo.

Panašios prekės

N
N
N
N
N
N
N
Be UAB "Skonis ir kvapas" sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.
© 2008-2019 UAB "Skonis ir kvapas"
ARBATOS GIDAS