Dovanų rinkiniai

Stilingi indai arbatai ir kavai

Maniko puodeliai kavai

Japoniška keramika

Mūsų naujienlaiškis

Prenumeruokite naujienlaiškį ir pirmieji gaukite karščiausias naujienas

Naujienos

Į kelionę drauge

Kavos ruošimas su „Chemex“ tipo kavinuku

Tyrinėjant kavos pasaulį, atradimas naujų, kitokių kavos paruošimo ir pateikimo būdų – vienas iš malonumų, kuris leidžia atrasti savo kavą ir jos ritualą. Kavos ruošimas su  „Chemex“ kavinuku – tikras malonumas ir atsipalaidavimo būdas. Kavinuku ...

Skaityti daugiau

Kaip paruošti kavą su V60 kavinuku?

Estetiškas ir funkcionalus borosilikatinio stiklo V60 kavinukas kavos ruošimui, jei tik leisitės į kūrybos erdves, leis išbandyti, atrasti, sukurti naujus skonius ir receptūras jūsų pamėgtai kavai.  Koks kavos malimas reikalingas kavai ruošti ...

Skaityti daugiau

Kaip pasiruošti kavą ibriku?

Turkiška kava, dar kitaip ibrik ar cezve  – vienas seniausių kavos gėrimo ruošimo būdų. Turkiškai kavai būdingas intensyvus, itin ryškus, koncentruotas skonis. Daugelyje receptūrų rasite ir cukrų, ir įvairių ryškaus skonio prieskonių. Koks ka...

Skaityti daugiau

Kaip pasigaminti karštą šokoladą patiems?

Darganoto rudens gėrimas, kurį ne tik skanu gerti, bet bus įdomu ir pagaminti – karštas šokoladas. Kokybiškas, tikras, patogus vartoti, nes padalintas lygiomis porcijomis gėrimo paruošimui. Karšto šokolado paruošimas: Nedideliame puode pa...

Skaityti daugiau

Japonijos arbatos gėrimo ceremonija: simboliai, reikšmė

Arbatos gėrimo ceremonijos ištakos XV-XVI a. Anuomet tradiciniuose japoniškuose soduose atsirado nedideli, bet erdvūs arbatos gėrimo paviljonai – patalpos, skirtos specialiai arbatos gėrimui. Šios ceremonijos meistrai tapo labai įtakingais asme...

Skaityti daugiau

Ką apie mus sako žmonės

Atsiliepimai