Kavos ruošimas su „Chemex“ tipo kavinuku

Tyrinėjant kavos pasaulį, atradimas naujų, kitokių kavos paruošimo ir pateikimo būdų – vienas iš malonumų, kuris leidžia atrasti savo kavą i...

Skaityti daugiau

Kaip pasiruošti kavą su V60 kavinuku?

Estetiškas ir funkcionalus borosilikatinio stiklo V60 kavinukas kavos ruošimui, jei tik leisitės į kūrybos erdves, leis išbandyti, atrasti, ...

Skaityti daugiau

Kaip pasiruošti kavą ibriku?

Turkiška kava, dar kitaip ibrik ar cezve – vienas seniausių kavos gėrimo ruošimo būdų. Turkiškai kavai būdingas intensyvus, itin ryškus, kon...

Skaityti daugiau

Kaip pasigaminti karštą šokoladą patiems?

Darganoto rudens gėrimas, kurį ne tik skanu gerti, bet bus įdomu ir pagaminti – karštas šokoladas. Kokybiškas, tikras, patogus vartoti, nes ...

Skaityti daugiau

Viskas, ką reikia žinoti apie Moka kavą

Teigiama, jog Moka kavinuką galima rasti net devyniose iš dešimties italų virtuvių. Šį kavos ruošimo įrankį dar 1933 metais pristatė italas ...

Skaityti daugiau

Kaip ir kur laikyti arbatą?

Kaip ir visi džiovinti produktai, ypač aromatingieji, šviežiai pagaminta arbata yra kvapni ir skani, tačiau su laiku jos aromatas palengva i...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kokybišką arbatą?

Arbata – šiltas ir šildantis gėrimas, suburiantis jaukiam pokalbiui bei puikiai atrandantis vietą kasdienybėje. Arbata geba ne tik stimuliuo...

Skaityti daugiau

Pu-erh arbatos veidai

Išskirtinio aromato pu-erh arbata jau seniai pelnė pasaulio arbatos mėgėjų pripažinimą. Taip nutiko ne vien dėl gurmaniško jos skonio, bet i...

Skaityti daugiau

Ilgaamžiškumo eleksyras – vos 2 puodeliai juodosios arbatos per dieną

Arbata – antras pagal populiarumą gėrimas po vandens. Kasmet pasaulyje pagamina net apie 3 mln. tonų šviežios arbatos bei suskaičiuojama api...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kokybišką kavą?

Vieniems nesvarbu, kokią kavą gerti, kiti – išrankūs, turi savo mėgstamiausią ir gerai žino, kuri kava yra kokybiška. Tačiau ir vienus, ir k...

Skaityti daugiau