Žalioji arbata KIRISHIMA GYOKURO, 40g

13,99 € 11,19 € -20%
Kiekis

Japoniškų arbatų karalienė, auginama pavėsyje. Ypatingo umami skonio, šviesiai žalsvo atspalvio arbata atsiskleidžia tik tinkamai paruošta. Iš ūkininko Sato-san sodo Yame regione, Japonijoje.

Regionas: Japonija

Aprašymas

  • Rekomenduojame arbatą JAPAN GYOKURO ruošti taip: į arbatinį įberkite 10g (apie 2 valg. š.) arbatos, užplikykite 300 ml virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-2 min. Arbatlapius išimkite ar nukoškite. Taip pat šią arbatą galima plikyti kelis sykius - pirmąjį sykį užpilti virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu ir po 1-2 min. išpilstyti į puodelius. Pakartokite užpylimą iki 5 kartų, kiekvieną sykį palaikydami kiek trumpiau ir plikydami vis karštesniu vandeniu.
  • Gyokuro, kaip ir dauguma kitų japoniškų arbatų, yra įnoringa arbata: užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta, neatskleidžia savo visos skonių paletės.

Savybė Reikšmė
Regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Svoris 0.3 kg

žalioji japoniška arbata

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą