Juodoji arbata Darjeeling RISHEEHAT FTGFOP1 FF 2023

8,97 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Pirmojo derliaus Risheehat Darjeeling arbata yra lengva ir kvapni, gėrimas puodelyje – vaiskios auksinės spalvos. Ši arbata pasižymi vaisiškomis natomis, nuo tropinių iki citrusinių vaisių, mėgaujantis išryškėja žaliosios citrinos žievelės aromatas. Darjeeling‘as puikiai dera su lengvais desertais. 

Aprašymas

Dardžilingo arbata, auginama šiaurės Indijoje, Himalajų kalnuose, kartais vadinama arbatų šampanu. Patys pirmieji dardžilingo pumpurai skinami kovo-balandžio mėnesiais ir skelbia naujo arbatų sezono pradžią. Jie vertinami dėl itin lengvo skonio ir intensyvaus gėlių aromato.

Risheehat sode auginama ekologiška arbata. Sodo pavadinimas išvertus reiškia “Šventųjų namai”. Sodą supa du upeliai ir miškas, o aplinkui vietinių auginami apelsinmedžiai, kardamonai ir gėlės (ypač čia populiarūs anturiai ir jurginai) dirvai teikia unikalių skonio komponentų. Tai stačiausios topografijos Darjeelingo sodas. 

  

Pirmojo derliaus Risheehat Darjeeling arbata yra lengva ir kvapni, gėrimas puodelyje – vaiskios auksinės spalvos. Ši arbata pasižymi vaisiškomis natomis, nuo tropinių iki citrusinių vaisių, mėgaujantis išryškėja žaliosios citrinos žievelės aromatas. Darjeeling‘as puikiai dera su lengvais desertais. 

 

Puodelį tikrai geros arbatos PASIRUOŠITE jeigu: 

· Semsite 2 g (1 arbatinį šaukštelį) arbatos lapelių 1 puodeliui arbatos (150-200 ml) 

· Pirmą kartą užvirinsite švarų geriamą vandenį (tik ne mineralinį ar mineralizuotąjis visiškai netinka arbatai ruošti). Neplikykite arbatlapių verdančiu vandeniu – atidarę arbatinį ir leisite bent 5 min. pastovėti, kad vandens temperatūra šiek tiek nukristų (iki 95 ar net 85 C). Plikant vėsesniu vandeniu, išryškės subtilesni skonio niuansai. 

· Inde, kuriame plikote arbatą, arbatlapiai turi išbūti ne ilgiau kaip 5 minutes. Jei arbatlapius paliksite, jau po 5 min. arbata ims sparčiau tamsėti ir apkars. Jei išimsite arbatlapius anksčiau, nei po 3 min, arbata bus ypač švelni, bet ne tokio išraiškingo skonio. 

 

Negerkite arbatos labai karštos - skonio receptoriams nepatinka aukšta temperatūra.  

Arbata su cukrumi bus aromatingesnė (cukrus išryškina aromatą), bet subtiliausius skonio niuansus cukrus paslepia. Arbatą patariame gerti be cukraus, o mažas pyragaitis kartu tiks. 

 

Sudėtis: juodoji Darjeeling arbata. 

 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Indija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus, teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą. Be to, svetainės naudojimo informaciją bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais, kurie gali ją pridėti prie kitos jūsų pateiktos arba naudojant paslaugas surinktos informacijos.

Sausainukų nustatymai

Funkciniai slapukai (techniniai)

Funkciniai slapukai yra griežtai būtini norint teikti parduotuvės paslaugas, kaip taip pat tinkamam jos veikimui, todėl jų naudojimo atsisakyti negalima. Jie leisti vartotojui naršyti mūsų svetainėje ir naudotis įvairiomis parinktimis ar paslaugomis kurie egzistuoja ant jo.

Reklamos slapukai

Tai slapukai, renkantys informaciją apie naudotojams rodomus skelbimus Tinklalapis. Jie gali būti anonimiški, jei tik renka informaciją apie reklamą erdvės, rodomos nenustatant vartotojo tapatybės arba suasmenintos, jei jose renkami asmeniniai trečiosios šalies informaciją apie parduotuvės naudotoją, kad būtų galima juos suasmeninti reklamines erdves.

Analitikos slapukai

Paprastai surinkite informaciją apie vartotojo naršymą parduotuvėje anonimiškai, nors kartais jie taip pat leidžia vartotojui būti unikaliu ir nedviprasmišku identifikuoti, siekiant gauti ataskaitas apie naudotojo pomėgius produktais ar paslaugomis siūlomus parduotuvės.

Našumo slapukai

Jie naudojami siekiant pagerinti naršymo patirtį ir optimizuoti parduotuvės veiklą.

Other cookies

Tai yra slapukai be aiškaus tikslo arba tie, kuriuos vis dar klasifikuojame.

Jūsų užsakymais
rūpinasi: