Pu-erh arbata SU MEDETKOMIS

4,72 €
Svoris
Kiekis

Tirštos konsistencijos biri fermentuota pu-erh arbata su medetkomis. Medetkų žiedlapiai švelniai papildo natūraliai salsvą pu-erh skonį. Kvapo sodrumo ir skonio lengvumo harmonija maloniai stebins kiekvieną kartą, mėgaujantis šia įstabia arbata.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: juodoji arbata, rožių žiedai, medetkų žiedlapiai (2%).

Rekomenduojame pu-erh arbatą SU MEDETKOMIS ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.


Pu-erh arbatą galima būtų lyginti su sūriu ar vynu. Kaip vynas ir sūris, savo skonį ji įgauna mikrobinės fermentacijos proceso metu, ir tam tikros šios arbatos rūšys gali būti sendinamos, brandinamos, taip "auginant" tiek jų skonines savybes, tiek jų piniginę vertę. Todėl Pu-erh arbata kartais vadinama "antikvariniu gėrimu". Kaip šampanas būna tik iš Šampanės, taip ir tikruoju pu-erh laikoma tik arbata, užauginta Junanio provincijoje, Pu-erh regione.

Prekė detaliau
Savybė Reikšmė
Regionas Kinija
Poveikis Tonizuoja

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę statisniais ir rinkodaros tikslais šioje sveitainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti ir/ar ištrinti, pakeisdami nustatymus savo interneto naršyklėje. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia

Jūsų užsakymais
rūpinasi: