
Jūsų pasirinktas prekes galime supakuoti kaip dovaną.

Jūsų pirkinius pristatysime jums į namus ar pasirinktą terminalą.
Jei tai dovana - galime nusiųsti ją tiesiai gavėjui ar net ir keliems gavėjams iškart!
Sudedamosios dalys: juodoji arbata, rožių žiedai, medetkų žiedlapiai (2%).
Rekomenduojame pu-erh arbatą SU MEDETKOMIS ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.
Pu-erh arbatą galima būtų lyginti su sūriu ar vynu. Kaip vynas ir sūris, savo skonį ji įgauna mikrobinės fermentacijos proceso metu, ir tam tikros šios arbatos rūšys gali būti sendinamos, brandinamos, taip "auginant" tiek jų skonines savybes, tiek jų piniginę vertę. Todėl Pu-erh arbata kartais vadinama "antikvariniu gėrimu". Kaip šampanas būna tik iš Šampanės, taip ir tikruoju pu-erh laikoma tik arbata, užauginta Junanio provincijoje, Pu-erh regione.
Savybė | Reikšmė |
---|---|
Regionas | Kinija |
Poveikis | Tonizuoja |

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą

Palikti atsiliepimą
Jums taip pat gali patikti šios prekės
16 kitų prekių:
Parašykite atsiliepimą