Juodoji NEPALO arbata AUKSINIS MEDUS

8,70 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Ši arbata renkama Nepale pasibaigus vasarai, lietingojo sezono metu. Dėl didelės kritulių gausos pasikeičia dirvos struktūra, todėl - ir lapelių skonis. Pasitelkus išmonę ir teisingai apdirbus lapelius, arbatoje išryškėja laukinio medaus skonis. Arbata ilgai oksiduota, natūraliai kelias valandas padžiovinta ir pakepinta ant ugnies. Dideli lapai puodelyje sukuria kompleksišką gėrimą, kuriame dominuoja minėtos laukinio medaus natos.

Aprašymas

Rekomenduojame šią arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 90° C atvėsintu vandeniu,  palaikykite 2-4 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Nepalas
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

juodojis Nepalo arbata


Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Susiję straipsniai

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau