Žalioji arbata JAPAN GYOKURO, 40g (IND.)

13,99 €
Kiekis

Japoniškų arbatų karalienė, auginama pavėsyje. Ypatingo umami skonio, šviesiai žalsvo atspalvio arbata atsiskleidžia tik tinkamai paruošta. Iš ūkininko Sato-san sodo Yame regione, Japonijoje.

Aprašymas
  • Rekomenduojame arbatą JAPAN GYOKURO ruošti taip: į arbatinį įberkite 10g (apie 2 valg. š.) arbatos, užplikykite 300 ml virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-2 min. Arbatlapius išimkite ar nukoškite. Taip pat šią arbatą galima plikyti kelis sykius - pirmąjį sykį užpilti virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu ir po 1-2 min. išpilstyti į puodelius. Pakartokite užpylimą iki 5 kartų, kiekvieną sykį palaikydami kiek trumpiau ir plikydami vis karštesniu vandeniu.
  • Gyokuro, kaip ir dauguma kitų japoniškų arbatų, yra įnoringa arbata: užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta, neatskleidžia savo visos skonių paletės.
Prekė detaliau
Savybė Reikšmė
Regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Sudedamosios dalys

žalioji japoniška arbata

Jums taip pat gali patikti

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę statisniais ir rinkodaros tikslais šioje sveitainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti ir/ar ištrinti, pakeisdami nustatymus savo interneto naršyklėje. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia

Jūsų užsakymais
rūpinasi: