Šokoladas Simon Coll 70%, 25g

0,85 €
Kiekis

70% juodasis šokoladas iš rinktinių rūšinių pupelių.

Aprašymas

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.

Savybė Reikšmė
Tinka Mažoms padėkoms
Svoris 0.025 kg

kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g maistinė ir energinė vertė: 2333 kJ/ 562 kcal, baltymų 9.5 g, angliavandenių 35 g iš kurių cukrūs 28 g, riebalų 40 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,05 g.


Simon Coll

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės