Juodasis šokoladas SIMON COLL 50%, 200g

3,99 €
Kiekis

Tradicinio skrudinimo, specialios "karčiosios" receptūros 50% juodasis šokoladas.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.

100 g maistinė ir energinė vertė: 2244 kJ/ 538 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 53 g iš kurių 51 g cukrūs, riebalų 32 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,4 g.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.

Savybė Reikšmė
Tinka Desertų gamybai
Svoris 0.2 kg

Simon Coll

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės