Aprašymas
T. NISHIKAWA – indų gamintojas iš Japonijos, Kyoto, jau nuo 1917 metų gaminantis ir tiekiantis išskirtinės kokybės ir grožio indus. Daugiau nei šimtą metų T. NISHIKAWA puoselėja japoniškas vertybes ir tradicijas, o tai stipriai atsiskleidžia indų dizaine.
Ketaus arbatinukas “Tachime” spinduliuoja išskirtinę eleganciją. Ketaus arbatinukas – tetsubinas yra tradicinės arbatos ceremonijos, lėto arbatos ruošimo ritualo, reikalaujančio kantrybės ir priežiūros, įkūnijimas. Gamindami arbatą šiame tetsubine Jūs prisiliesite prie Japonijos kultūros ir senųjų tradicijų.
KAIP NAUDOTI KETAUS ARBATINIUS
Jeigu ketaus arbatinuką naudojate pirmą kartą, sekite šiais žingsniais:
- Pripilkite garuojančio vandens ir išskalaukite arbatinuko vidų.
- Išpilkite vandenį ir pakartokite šį procesą 3-4 kartus.
- Iššluostykite arbatinuko vidų ir išorę su sausa šluoste, kol arbatinukas dar šiltas.
- Prieš užpilant arbatą, išskalaukite arbatinuko vidų karštu vandeniu ir išpilkite jį.
- Įdėkite arbatą į sietelį.
- Į arbatinį pripilkite tiek vandens, kad jis apsemtų sietelyje esančią arbatą, tada uždenkite arbatinį dangteliu.
- Praėjus kelioms minutėms išimkite sietelį. Įpilkite arbatą į puodelį ir mėgaukitės.
DĖMESIO
- Niekada nekaitinkite tuščio arbatinuko ir neleiskite vandeniui viduje virti! Arbatinukas gali būti sugadintas.
- Niekada nešveiskite arbatinuko vidaus ir išorės aštriais paviršiais.
- Valykite ir skalaukite arbatinuko vidų švelnia kempine, kai jis atvėsęs. Niekada nenaudokite ploviklių! Šluostykite arbatinuko išorę šluoste, kol arbatinukas dar šiltas.
- Arbatinuke nepalikite vandens ir pilnai išsausinkite po naudojimo.
- Niekada neleiskite druskai ar aliejui paveikti arbatinuko.
Savybė | Reikšmė |
Medžiaga |
Ketus Ketus |
Stilius / Kultūra | Japoniška klasika |
Talpa |
500 ml - 1l 900 ml |