Žalioji japoniška arbata KUKICHA

6,07 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Švelni japoniška žalioji arbata iš arbatos kotelių ir šakelių, šviežaus, bet kartu švelnaus, kreminio skonio. Išradingi Japonijos arbatos meistrai vertina ne tik arbatlapius - šis šventas krūmas jiems vertingas visas. Kukicha gaminti naudojamos arbatos šakelės ir koteliai, iš arbatlapių išimami gaminant prabangiąją gyokuro arbatą. Dėl to arbata įgauna švelnų grietinėlės ar riešutų skonį ir tinka vaikams. Ji geriama ramiomis, tingiomis, vėlyvomis popietėms, kai niekur nebereikia skubėti.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki  70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau